Steve Thomson es va convertir en milionari d’un dia per l’altre. L’Steve, de 42 anys, casat i pare de dos fills, va guanyar 122,7 milions d’euros després d’encertar els cinc números i les dues estrelles del sorteig de l’Euromillones.

Tot i això, Steve Thomson no ha deixat de treballar. El motiu? No vol deixar els clients “penjats”.

Després de guanyar aquesta picossada, aquest paleta britànic va explicar al diari Daily Mirror que té encàrrecs pendents que els ha d’acabar abans de Nadal, “mantindré la meva paraula i els clients els tindran acabats. No penso penjar el cinturó d’eines, definitivament no ho faré”.

No penso penjar el cinturó d'eines

Steve Thomson, tot i convertir-se en milionari, toca de peus a terra, i a més és un home generós. Diu que tants diners són massa per a ells i per això seran “prudentment generosos, no només amb la família i els amics, molta gent es beneficiarà d’aquest premi”, assegura.

La seva dona, Lenka, no ha seguit l'exemple de l’Steve, ella sí ha deixat la feina en una botiga 24 hores i ja està pensant en una casa més gran per traslladar-se amb la família. Ho entenem (això de la casa, però sobretot la decisió que ha pres respecte la seva feina).