El Satisfyer està de moda, s’ha convertit en la joguina sexual preferida per a moltes dones, si tenim en compte els comentaris de les que l'han provat. Hi ha qui sempre el porta a sobre, i aquest és el cas d’una noia a qui han enxampat recarregant el seu company de viatge.

Bateria recarregable

L’únic “problema” del Satisfayer és que funciona amb una bateria i, com a tal, es descarrega i, per tant, cal connectar-lo en un endoll i, d’aquesta manera, deixar que recuperi l’energia que s’ha fos.

Com qui carrega el mòbil

Això és el que li va passar a una noia que no va dubtar en treure el seu Satisfayer i carregar-lo mentre estava estudiant a la biblioteca de la Corunya. No ho fem amb el mòbil? Doncs per què no fer-ho amb la nostra joguina sexual preferida?

Discretament, la noia va posar l’eina damunt la taula, la va endollar sota la taula i la va deixar carregant-se mentre ella es concentrava en els estudis, que som en plena època d’exàmens.

La foto

Tot i la discreció, un company que es trobava a prop es va adonar que al costat de la noia no només hi havia llibres, també un Satisfayer. No va dubtar en fer-li una fotografia que ràpidament va penjar al seu compte de Twitter.

La foto la va acompanyar d’aquest comentari: “A la biblio també es pot ajuntar treball i plaer”. No cal dir que la imatge s’ha fet viral i ha generat multitud de comentaris i respostes.

El millor comentari

I entre ells destaca el que ha fet la protagonista de la imatge, prenent-s'ho amb molt sentit de l’humor penjant una altra foto amb el seu valuós Satisfayer ben a prop.

Aquesta vegada el carrego a casa”, explica. I és que ja se sap, en època d’exàmens, cal buscar solucions per a treure’s l’angoixa de sobre.