Vídeos impactants, divertits i virals. ElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 6 al 12 de juliol.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Enxampen una dona fent pipí en directe per la tele

Ha passat durant una connexió en directe per la CNN. Llegir-ne més.

 

2. Una parella fa "balconing" i el resultat és del tot inesperat (i dolorós)

Mentre el noi cau a la piscina, la noia no calcula bé i abans d'acabar remullada es dona una terrible patacada a una segona teulada que hi ha just a sota. Llegir-ne més.

 

3. Un raig impacta sobre un porter de futbol

Un porter de futbol de 16 anys es troba en coma induït després que el passat 4 de juliol li caigués un llamp a sobre durant un entrenament. Llegir-ne més.

 

4. Salva un nen llençant-lo pel balcó

El vídeo d'un home salvant en l'últim moment un nen de tres anys, després que la seva mare el llenci desesperada pel balcó per evitar que es cremi en un incendi, ha donat la volta al món. Llegir-ne més.

 

5. Impressionants imatges d'una àguila atrapant un tauró amb les urpes

El vídeo d'una àguila amb un tauró atrapat a les seves urpes s'ha fet viral. Com és possible que l'au atrapi el tauró dins l'aigua i se l'emporti volant? Es pregunta la gent. Llegir-ne més.