El Jero i l’Adriana són un matrimoni jubilat residents a Tazacorte, un petit poble de l’illa de La Palma (Santa Cruz de Tenerife). Aquesta és la realitat, res a veure amb la història que es van inventar per sortir en el nou programa de Mediaset, First Dates Crucero, que es va estrenar aquest dilluns a Cuatro.

Aquest programa de cites és una espècie de spin-off del ja popular i veterà First Dates, un reality de parelles en què dos desconeguts (en teoria) se citen en un restaurant, es coneixen, xerren i després decideixen si mantindran o no una relació. Ara, Cuatro ha estrenat una variant, convidant les parelles a una espècie de “vaixell de l’amor”.

Les estrelles de First Dates Crucero

En el primer programa, el protagonisme el van tenir el Jero i l’Adriana, tots dos de 67 anys. Va ser ell qui es va posar en contacte amb First Dates per demanar que busquessin una dona de qui s'havia enamorat a primera vista, quatre anys enrere, en una platja nudista de La Palma.

Una dosi d'edredoning 

Dit i fet, First Dates Crucero va complir i entre les parelles que van poder gaudir del mediàtic creuer hi havia el Jero i l’Adriana. I com van gaudir! Ells i el programa, oferint moments inoblidables com el de la parella relaxant-se en un jacuzzi, brindant amb xampany o practicant allò que tan agrada a Gran Hermano, l'edredoning

Edredoning en First Dates Crucero

Jero i Adriana van gaudir del creuer i de molts moments íntims / First Dates Crucero

Es destapa l'engany

Tot això passava dilluns, pocs dies després s’ha destapat l’engany: Jero i Adriana, en realitat, estan casats, són un matrimoni de Tazacorte i així ho ha constatat La Vanguardia gràcies al testimoni de diversos veïns d’aquest poble de La Palma.

Aquí tothom està flipant, els grups de Whatsapp treien fum quan els vam veure aparèixer a la televisió”, diu una de les veïnes del matrimoni que assegura que fins i tot va anar al seu casament.

Un casament idíl·lic

El Jero i l’Adriana es van casar a la platja d'Echentive, coneguda popularment com “El Volcán” i qui va oficiar la cerimònia civil va ser l’alcaldessa de Tazacorte, Carmen Acosta. Una boda diferent i íntima, amb desenes de convidats i en la que van servir paella, on cada convidat va portar alguna cosa de menjar i on va brillar la música.

Playa de Echentive / Wikipedia

La platja d'Echentive, antigament "El Volcán", l'idíl·lic escenari de la boda de Jero i Adriana / Wikipedia

Tots els veïns de Tazacorte, un petit poble on tots es coneixen, “al·lucinaven amb la mentida” que estaven veient a First Dates Cruceros. Mentre el Jero i l’Adriana mostraven una tendra història d’amor, els seus veïns sabien que tot era, en realitat, un frau amb l’únic objectiu de sortir a la tele i, a més, gaudir d’un creuer sense pagar un euro.

La mentida ha estat descoberta gràcies als veïns de Tazacorte i fins i tot Warner Bros. ITVP Espanya, productora de First Dates, ha reconegut l’engany al seu compte de Twitter.