Una noia i la seva parella es cobreixen la cara de sang menstrual com a part d'una teràpia.

Teràpia menstrual a la cara

Marimar González i el seu xicot Paulo són virals per una publicació a Facebook a la que surten tots dos amb la cara plena de sang. Aquesta sorprenent rutina de neteja facial ve d'un corrent anomenat teràpia menstrual, que intenta naturalitzar i normalitzar la regla.

"La teràpia menstrual m'ha fet acceptar completament la meva part de dona, m'ha permès aprendre sobre el meu cicle i el valor que té". Amb aquestes paraules acompanyava la jove les extremes fotos que van fer la volta al món.

Una pareja experimenta con mascarillas de sangre menstrual / Facebook Terapia Menstrual

Marimar i la seva parella, Paulo, es posen sang menstrual a mode de mascareta / Facebook Terapia Menstrual

Sang menstrual com a mascareta per un cutis suau

"Quan vaig aprendre que la sang menstrual és pura nutrició, que serveix per a sanar i fins i tot per embellir, vaig decidir fer aquesta mascareta. El meu nòvio em va veure i va voler formar part de l'experiència" continua.

Segons González, els resultats de l'experiment són positius: "ens va quedar un cutis suau i bonic i va ser una experiència de connexió profunda entre els dos. Poder compartir la meva sang amb la persona que més estimo és un regal i em fa sentir completament acceptada".

Han estat les reaccions de milers de persones que han fet la publicació viral, tant per donar suport a aquesta extrema iniciativa com per a criticar-la.