La jove professora d'una escola bressol, de 24 anys, es casa amb un maletí metàl·lic amb qui té una relació des de fa 5 anys. "De vegades sento que Gideon em coneix millor que jo mateixa".

S'enamora d'un maletí i es casa amb ell

Rain Gordon, de Moscou, Rússia sempre havia sentit atracció pels objectes inanimats. Ara fa realitat el seu somni i es casa amb el seu maletí, a qui ha anomenat Gideon. La cerimònia ha estat oficiada aquest estiu per un company de feina.

Després de comprar-lo en una ferreteria el 2015 -ella diu que es "van trobar allà per primer cop"-, el va portar a casa, però mai va pensar que acabaria en una relació: "no tenia ni idea que acabaríem junts. Vaig admirar el seu aspecte, però no pensava res més" diu. 

Una joven se casa con un maletín / YouTube Pence and I

Rain Gordon i Gideon, el maletí, van enamorar-se el 2015 / YouTube Pence and I

Però va començar a sentir alguna cosa més pel Gideon: "A poc a poc me'n vaig adonar que estava enamorada... Vam compartir la nostra primera abraçada i petó i passàvem més temps junts a la nit. Podíem tenir converses filosòfiques durant tres o quatre hores" declara a Caters. 

Pel que fa a aquestes converses, Gordon parla d'una comunicació que es mostra telepàticament, "l'escolto i ell em sent, tot i que des de fora sembla un monòleg".

També parla d'en Gideon en un to d'admiració total: "Gideon és més que una parella per a mi. És un marit, un amic i un mentor. De vegades sento que em coneix millor que jo".

Una boda amb un maletí

Després de 5 anys de relació "just abans del meu aniversari vaig rebre un regal que ni tan sols podia somiar. Vaig rebre una proposta, a la que vaig dir que sí entusiasmada. Vaig encarregar els anells". Un amic els va casar 'online' i el seu germà i amics eren presents. "Tot i que el casament no està legalitzat oficialment, m'agrada saber que la nostra relació ha passat a un nivell superior". 

Una joven se casa con un maletín / YouTube Pence and I

Gordon ha reservat més d'un cop habitacions d'hotel per passar temps junts / YouTube Pence and I

La nit de noces l'han celebrat a l'octubre a una habitació d'hotel. "No és la primera vegada que reservo un hotel simplement perquè ens agradaria passar temps junts".

Una fília des de la infantesa

L'excèntrica professora declara que aquesta fascinació pels objectes ve des de la seva infantesa, des que té vuit anys. "De petita ja sentia que els objectes tenien ànima. Crec fermament que hi ha vida en tot, es diu animisme". Declara també que ha estat enamorada abans de llocs, com un centre comercial de la seva ciutat, tot i que no ho va dir a ningú perquè sabia que anava més enllà de les normes. 

"Els objectes són millors que les persones"

Gordon no només sent atracció per objectes, i ha mantingut relacions amb humans. L'última amb un noi durant 2 anys al mateix temps que estava amb en Gideon, que va acabar quan el noi va descobrir aquesta fília. 

"No era la mateixa connexió amb ell. Quan vaig haver de prendre una decisió, vaig triar Gideon sense cap mena de dubte... Sempre el triaré. Per a mi, els objectes, tot i que no m'agrada molt utilitzar aquesta paraula, són realment millors que les persones".

Tot i que admet que sap que no és oficial, està més feliç que mai. Ara vol normalitzar aquesta atracció sexual pels objectes i trencar l’estigma. "Ridiculitzar-nos pel fet que estimem altra cosa que no sigui humana és repugnant. L'amor és amor... Realment espero que algun dia el tema de sentir desig sexual pels objectes sigui més conegut al món perquè altres com jo no se sentin tan sols".