Jesús Rodríguez Sendarrubias va néixer a Langreo, a Astúries, l'any 1986. Presumeix que d'ençà que té 15 anys que fa ús dels serveis sexuals de prostitutes i sense vergonya assegura que ha mantingut relacions sexuals amb més de 600 dones pagant pels seus serveis sexuals. Ara viu a València i segueix quedant amb prostitutes, i sempre que viatja aprofita per estar amb dones que ofereixen sexe de pagament de cada lloc.

Té dos fills, un d'ells d'una antiga relació amb una prostituta, de qui ara se n'ha separat. Defensa obertament la legalització de la prostitució com un mecanisme de seguretat i de control per les mateixes prostitutes, de qui se'n considera un expert. Sense vergonya afronta un tabú a la societat espanyola, la prostitució i el sexe de pagament. Jesús Rodríguez es considera d'esquerres i fins i tot ha participat políticament d'Izquierda Unida.

jesus langreo putero asturias

En una entrevista amb Samanta Villar a Cuatro, el 'putero' que no amaga la seva idea sobre el sexe de pagament, que defensa a ultrança. També la legalització, que creu que seria bo adoptar a l'Estat espanyol un model com el de Nova Zelanda, que regula per llei el sector. "Tindria repercussió en el PIB i dotaria a les prostitutes de drets socials i laborals", assegura.

Alhora, l'home també creu que si bé és possible que ell hagi estat amb dones víctimes del tràfic d'éssers humans i l'esclavització per màfies de la prostitució, que si en fos conscient, ho posaria en coneixement de la policia.

"El meu fill és un fill de puta"

"El meu fill és un fill de puta i segurament d'aquí a poc temps això no suposarà un estigma", assegura durant l'entrevista l'home. Un dels fills és fruit de la relació que va tenir amb una de les prostitutes que havia conegut i ara el nen li pregunta que és la prostitució i li ha explicat per fer-li entendre que "no és una cosa dolenta".

Ja no pot entrar a missa

Jesús Rodríguez també es considera catòlic, tot i que explica que d'ençà que va fer públic que era 'putero' que els capellans no el deixen entrar a les esglésies.