La rifa en qüestió és la coneguda com ‘El Camión de los Regalos’, que en només dues edicions s’ha fet molt popular a la província de Badajoz i que organitza una empresa de la localitat de Monasterio.   

Es tracta d’una rifa en què se sorteja un lot de regals (d’aquí el nom, ‘El Camión de los Regalos’) valorats en 105.000 euros i que van des d’un cotxe de luxe a una cafetera, tot molt temptador. El sorteig es va celebrar el dia de Reis i el premi... ha quedat desert.

El suposat afortunat 

El número guanyador va ser el 85571, un número que tenia propietari i per tant, un afortunat. Però no ha estat així perquè més que afortunat ha estat molt desgraciat ja que ha perdut la butlleta, de la qual, només en té una fotografia.

Només una foto com a prova 

El propietari de l’empresa organitzadora, David Pérez, ha explicat a Europa Press que no poden acceptar la foto com a vàlida ja que no permet verificar que, efectivament, és la butlleta guanyadora dels 105.000 euros.

A més a més, David Pérez ha explicat també que la fotografia de la butlleta enviada pel suposat guanyador té tots els codis ratllats. Segons el presumpte afortunat, va ser ell qui els va guixar i, així, evitar que ningú pogués copiar-los després d’enviar la foto per Whatsapp.

No hi ha massa pistes de qui pot ser el guanyador dels regals inclosos en aquest ‘camió de regals’; se sap que va comprar quatre butlletes el mes d’agost i que no és de Monasterio, ja que hi va passar quan anava de vacances.

L’organitzador d’aquesta gran rifa ha demanat la col·laboració de la ciutadania: si algú troba la butlleta guanyadora, ha d’anar fins el camió i allí trucaran al suposat propietari d’aquesta perquè pugui reclamar.

Un tràiler ple de regals

‘El Camión de los Regalos’ és una rifa que organitza des de fa dos anys una empresa de Monasterio i on pot participar tot aquell que compri les pertinents butlletes, que només es venen en persona.

Entre els regals que s’han sortejat aquest any, valorats en 105.000 euros, hi ha un Mercedes Benz esportiu, dues motos, una bicicleta d’alt nivell, una bicicleta i un patinet elèctric, un ordinador Apple, dues televisions, una rentadora, una nevera espectacular, un microones i altres estris de cuina com un robot. No hi falten tampoc dues consoles, una tauleta i un mòbil (iPhone, és clar).

Tot això i moltes coses més és el que no ha guanyat qui diu que va comprar la butlleta amb el número guanyador, el 85571. Butlleta que ha perdut, pobre desgraciat.