Un home ha decidit aprofitar el temps d’espera en un aeroport de la manera més original i sorprenent: ha connectat la Playstation 4 a una pantalla de la terminal i s’ha posat a jugar una partida d'Apex Legends.

Els fets han passat a l’aeroport de Portland, a Oregon (EEUU) on l’home feia escala per enllaçar amb un altre vol. Això acostuma a suposar un temps d’espera que no és precisament curt i és per això que el passatger ha pensat que la millor manera de suportar-lo era jugant una partida del seu un videojoc preferit.

Com que no tenia pantalla pròpia, i el joc en requeria, a l’home se li ha acudit connectar la consola a una de les pantalles que mostra el mapa de l’aeroport.

Acabar la partida 

Quan els encarregats de l’aeroport se n’han adonat han anat allà on jugava i li han demanat que, si us plau, desconnectés la consola. La resposta encara ha estat més sorprenent.

Tal i com ha explicat un testimoni que contemplava l’escena, el jugador els hi ha demanat als encarregats que li deixessin acabar la trepidant partida d'Apex Legends.

Lògicament, la resposta ha estat un “no” contundent i l’home no ha tingut més remei que deixar la partida i apagar la Playstation 4. No hi ha detalls si abans ha pogut guardar la partida.