Ann Hope, una dona anglesa de 39 anys, va passar per una història increïble de superació personal gràcies a aconseguir tenir un fill després de superar un duríssim càncer de leucèmia. 

"No em moriré" 

Hope va començar a patir dolors musculars, fatiga i suficiència respiratòria el març del 2016. Va decidir anar a urgències i li van dir que estava passant per una grip i que no s'havia de preocupar. En veure que les seves condicions físiques no milloraven, Hope va decidir anar a més metges, "havia d'agafar un taxi per anar a buscar el bus. Físicament no podia caminar. Simplement estava exhausta" confessa Hope al diari Daily Mail. Tot i això, tots els professionals seguien dient-li el mateix, "no tenia res, un simple constipat".

Finalment, al veure que els símptomes no desapareixien els metges li van fer unes anàlisis de sang. Quan li arriben els resultats el món de l'Ann va canviar per complet: tenia un càncer de leucèmia avançat, segons els professionals només li quedaven "48h de vida". L'endemà va començar quimioteràpia.

Ann Hope

L'anglesa Ann Hope durant el tractament de la quimioteràpia per superar el càncer de leucèmia.

Hope que ja era mare de tres fills tenia clar que sobreviuria: "Mai vaig pensar que moriria: fins i tot en les pitjors situacions, tenia molts motius per viure". Contra tot pronòstic, la dona va aconseguir superar el càncer en sis mesos. 

Un fill "miracle"

Un cop superat el tractament de la quimioteràpia, aquesta va ser tan dura que els metges van considerar que no podria tornar a tenir fills. Però, un cop més en aquesta història, es van equivocar.

Ann Hope es va casar l'agost del 2017 amb el seu marit, Matty de 41 anys, i a l'octubre d'aquell mateix any va quedar embarassada d'una nena anomenada Eden. 

Ann Hope i Matty

La parella, Ann Hope i Matty, el dia del seu casament. 

El fet que ella és quedes embarassada és quasi un miracle, ja que, la quantitat d'òvuls després de passar per un tractament tan dur es redueix considerablement, "ara tenim una petita criatura de 15 mesos corrent per casa. És un bebè miracle" afirma Hope.