Nassly Sales, una dona de Nova Jersey (EEUU) ha volgut compartir la desagradable experiència que va viure amb uns bolquers com a protagonistes. I és que quan es fa una compra per internet s’assumeixen riscos, però el cas d’aquesta noia, supera totes les línies vermelles.

Unes temptadores rebaixes  

Nassly Sales ha explicat a través del seu compte de Twitter que va comprar dos paquets de bolquers a través d’internet, i ho va fer aprofitant-se de les rebaixes que ofereix una secció de la plataforma comercial on acostuma a realitzar les compres: preus més baixos pels articles que tenen un petit defecte de fàbrica o bé han estat retornats.

"Els paquets de bolquers pesaven massa"

La noia, contenta i satisfeta per la seva compra (abans d’obrir-la), va començar a sospitar que alguna cosa no quadrava: “Trec la bossa de plàstic i de seguida me n’adono que pesa massa”. No només el pes excessiu la va fer sospitar, casa seva va començar a impregnar-se d’una olor desagradable.

I tant que pesaven més de l’habitual! Els bolquers anaven acompanyats d’una altra cosa: els bolquers que li havien enviat estaven utilitzats. És a dir, eren de segona mà (de segon cul, en aquest cas).

Aquesta és la prova del delicte:

Desinfecció total

Després de la sorpresa va venir l’enrabiada i la preocupació, sobretot pensant en la seva filla que havia nascut de forma prematura 26 setmanes abans del previst; per això, el que va fer tot seguit la Nassly va ser desinfectar el saló de casa sense deixar-se ni un racó.

Les explicacions

Lògicament, després van arribar les queixes i les denúncies per part de la clienta, i les excuses i disculpes per part de la plataforma comercial que havia venut els bolquers bruts: “Treballem dur per proporcionar als clients una gran experiència i lamentem profundament que aquesta situació no hagi estat a l’alçada dels nostres alts estàndards”.

Moltes disculpes però ningú s’explica encara qui va empaquetar els bolquers bruts. Possiblement a partir d’ara la Nassly es plantejarà si val la pena comprar determinats productes per internet per estalviar-se quatre cèntims i una petit passeig fins a la botiga.