La Megan i en Mark són una parella nordamericana que van trobar els inicis de la seva relació d'una forma curiosa. Ell, amic de la germana i amb 49 anys d'edat, va anar a fer de punxadiscos al casament d'ella de 26 anys d'edat, passat un any del casamanet ella es divorcia, ell també, i comencen una relació amorosa.

Els dos protagonistes es van conèixer el 2015 quan ella va anar a visitar a la seva germana per parlar sobre el seu futur compromís. Allà van anar a un restaurant on hi treballava un punxadiscos anomenat Mark amb el que va connectar ràpidament, a partir aquella nit van començar una nova relació d'amistat.

La diferència d'edat no és cap impediment

Al cap d'un any d'aquella nit la Megan es va casar i en Mark va assistir el casament com amic de la família. L'enllaç pràcticament no va arribar ni els 12 mesos que ella va decidir divorciar-se del que ara és el seu exmarit, "el meu matrimoni va acabar perquè no estava satisfeta ni feliç. Ell era un addicte als videojocs i jo ja no existia a la seva vida" confessa la noia al diari The Sun. Després de la ruptura la Megan va necessitar molt de suport i afirma que en Mark va ser un pilar fonamental en el procés, "ell era només un amic que cada dia es preocupava per mi. Els dos ens encantaven les nostres converses, sense importar-nos si eren estúpides o serioses".

En Mark i la Megan amb els seus gossos

Finalment en Mark va veure que tampoc era feliç en el seu matrimoni i va decidir divorciar-se de la seva exdona amb la qual feia 27 anys que estava casat i tenia dos fills, un de 21 anys i una altra de 19. A partir aquell moment els dos van començar la seva història d'amor. 

Actualment, estan molt feliços i consideren que els 27 anys de diferència d'edat no són cap problema "quan estem junts tots els pensaments negatius desapareixen. Jo em sento més gran i ell se sent més jove, és gairebé com si ens trobéssim en la mateixa situació i és perfecte".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say my name, say my name #wearemarkandmegan #agegapcouple #agegaprelationship #MarkStone #illoveyou #uglylaugh

A post shared by Mark & Megan (@wearemarkandmegan) on