Una fotògrafa que va immortalitzar la foto més romàntica de la borrasca Filomena a Madrid busca els seus protagonistes a les xarxes socials.

La fotografia més viral

La fotògrafa María de la Cruz Valdemoro, de Change.org, la plataforma de peticions més gran del món, ha captat la imatge més romàntica que ens ha deixat el pas de la borrasca Filomena per tota la península.

Valdemoro va sortir aquest dissabte, com tants altres fotògrafs, als carrers de Madrid per captar la històrica nevada que va cobrir la capital espanyola.

Nieve Madrid 2021 / Europa Press

Milers de fotos de la borrasca han inundat les xarxes aquest cap de setmana / Europa Press

Quan caminava per l'autovia A-2 a l'altura de l'Avenida de América, va observar la romàntica imatge: una parella d'enamorats que es feien un petó sota la neu. I la va immortalitzar.

Ara, National Geographic l'ha catalogat com una de les millors imatges del pas de la borrasca per Espanya.

Es busquen els protagonistes

Les hipòtesis són infinites: podria ser una parella que només va decidir fer història a la seva relació en un moment excepcional, o una original petició de matrimoni.

Fins i tot, la fotògrafa estava preocupada d'haver destapat una infidelitat, declarava a ABC.

Ara, María de la Cruz Valdemoro, ha fet una crida a les xarxes socials per trobar la parella i regalar-los-hi l'excepcional imatge.

Al seu compte d'Instagram demana compartir la foto per trobar els enamorats més fotogènics de la borrasca.

Si bé aquesta ha estat viral i catalogada com la més romàntica, el temporal va deixar una multitud d'imatges a les xarxes socials plenes de neu, anècdotes i curiositats arreu de tot el territori espanyol.