Un dramàtic succés ha commocionat la opinió pública al Regne Unit. Una mare de 41 anys s'ha suïcidat i ho ha fet traient la vida, a la vegada, al seu fill de 5 anys. La dona, que patia depressió i havia tingut tres avortaments involuntaris, va assegurar en la seva nota de suïcidi que volia acabar amb la seva vida però que no volia deixar sol el seu fill petit

Els fets van passar el novembre passat però els detalls s'han fet públics ara. Segons el jutjat que investigava aquest crim-suïcidi, la mare, Emma Sillett, de 41 anys, va endur-se el nen, Jason, a dinar fora: concretament, a un restaurant de la popular cadena d'hamburgueseries McDonald's. Un cop van haver dinat, es van dirigir a un pantà apartat de la ciutat, va omplir les butxaques del nen i la seva pròpia motxilla amb roques, va lligar les seves mans a les del nen i es va llençar a l'aigua. No en tornarien a sortir.

Antecedents de depressió

Quan tots dos van desaparèixer sense que ningú sabés on havien anat, de seguida van saltar les alarmes: la mare tenia antecedents de depressió, havia patit tres avortaments involuntaris i feia poc que havia trencat la relació amb el pare del seu fill, un fet que ella descrivia com "el problema més gran de la seva vida". La recerca va permetre trobar el cotxe, aparcat prop d'un pantà, i on s'hi van trobar les restes de l'últim àpat que mare i fill havien compartit i diverses cartes de suïcidi.

Poc després, a la vora de l'aigua, apareixien una llanterna i un peluix: una senyal que la mateixa mare havia deixat perquè els cossos es poguessin trobar ràpidament.

Un últim missatge: "Ho sento"

A les cartes, la mare assegurava que volia acabar amb la seva vida, però que no suportava la idea de deixar sol el seu fill en un món tan difícil. També assegurava que no era la primera vegada que ho havia provat: el dia abans havia intentat fer el mateix, però el nen havia tingut por i ho havia deixat córrer.

Segons el pare de la criatura, la mare havia amenaçat diverses vegades amb posar fi a la seva vida, però ell no n'havia fet cas i, molt menys, havia pensat que la dona pogués fer alguna cosa al seu nen. Però va començar a tenir por després d'un últim missatge, a primera hora de la tarda, que li havia enviat la mare del seu fill: "Ho sento". Hores més tard, denunciava la desaparició.

jenson spellman

Jason Spellman, el nen de 5 anys mort a mans de la seva mare / Derbyshire Police