Una noia de 22 anys està acusada d'haver matat la seva germana de 17 en un atac de gelos: la va apunyalar 189 cops, li va arrencar els ulls i li va tallar les orelles en un atac de gelos perquè la considerava més atractiva i més exitosa en una incipient carrera com a model.

Elizaveta Dubrovina està acusada d'assassinar la seva germana Stefania, i, durant el judici que se celebrarà ara, podria enfrontar-se a tres anys de tractament psiquiàtric i a fins a 25 anys de presó. La presumpta assassina, però, ho nega tot i acusa el nòvio de la víctima, Alexei Fateev, de 44 anys, a qui les autoritats consideren només un testimoni i no pas un sospitós.

L'home, de fet, assegura que va anar a comprar vi i quan va tornar es va trobar el cos de la jove despullat i massacrat, i que va aturar la suposada criminal per evitar que fugís.

189 punyalades per tot el cos

La fiscalia assegura que el dia dels fets, el 24 de febrer del 2016, la germana gran va matar la noia de 17 anys amb especial crueltat: es va mofar de la seva germana i la va torturar, provocant-li un gran dolor pel simple fet que li tenia enveja. Segons el fiscal, la noia li va clavar 189 punyalades al cap, el coll, el pit, les cames i els braços, abans de tallar-li les orelles. El cos va quedar pràcticament irreconeixible.

stefania elizaveta

Elizaveta (a l'esquerra) tenia gelos d'Stefania (a la dreta) perquè la considerava més atractiva

La família de les dues noies assegura que la víctima estava començant una carrera com a model i que la germana gran li tenia enveja per aquest fet i perquè la considerava molt més atractiva. El cas s'ha vist contaminat perquè la noia havia posat despullada: la germana gran l'acusava d'haver fet pornografia, però ella ho negava. Altres fonts que coneixien les noies també descarten que es dediquessin a la prostitució.

L'enveja havia arribat al punt que la germana gran havia copiat l'estilisme de la petita: el mateix estil i color de cabells i el mateix pintallavis. Tot i que totes dues publicaven fotos somrients, la germana gran tenia molts gelos de la petita. Uns gelos que han acabat en un terrible crim.