Almenys quatre persones han mort aquest dimarts a Darwin, al nord d'Austràlia, quan un home armat ha entrat a un hotel i a diversos establiments i ha disparat contra les persones que s'hi ha trobat.

La policia, que assegura que no investiga els fets com un acte terrorista, ha detingut l'autor dels fets, un home de trets caucàsics i que vestia roba de treball d'alta visibilitat.

L'home hauria disparat a tres llocs diferents de la ciutat

L’home, de 45 anys, havia sortit feia sis mesos de la presó, i ha entrat caminant tranquil·lament en un hotel de la ciutat amb una escopeta, i ha disparat una vintena de trets a les habitacions abans de marxar en la seva camioneta. A més dels quatre morts, dues persones més han resultat ferides i les han traslladat a un hospital.

Segons sembla, l’home hauria entrat en un parc de la ciutat, on hauria matat un altre home d’un tret al cap, i també hauria anat a una discoteca on hauria ferit un home al coll.

Les persones que hi havia a l’hotel on ha disparat asseguren que no es tracta d’un atac indiscriminat, sinó que buscava algú en concret. De fet, diuen, no ha disparat a tothom que ha vist. L’home hauria estat allotjat a l’hotel on ha entrat primer, però els propietaris l’havien fet fora, segons els mateixos testimonis.

Després d'haver fugit per la ciutat, la policia ha pogut detenir l'home, que estava visiblement alterat.