L'Audiència Provincial de les Balears jutja, des d'aquest dilluns, una dona acusada d'assassinar el seu marit, tallar-li carn dels braços i donar-la de menjar als seus gossos

Els fets van passar l'1 d'abril del 2016 a Cala Millor, al municipi de Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca). Ara la fiscalia li demana una pena de 25 anys de presó per un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament. 

La fiscalia assegura que, entre les nou i les dues de la tarda d'aquell dia, l'acusada, de 46 anys i de nacionalitat russa, va tallar amb un ganivet de serreta el seu marit, un alemany de 70 anys. L'home estava al llit, sedat després d'haver ingerit algun tipus de fàrmac.

Segons la Fiscalia, després de tallar trossos de la carn i pell dels braços del seu marit, els va donar als gossos i els va animar a que el mosseguessin a les seves extremitats. Això li va provocar una hemorràgia massiva, un xoc hipovolèmic i, en conseqüència, la mort.

La dona ho nega

Durant la primera jornada del judici, la dona ha negat els fets i ha assegurat que l'home va morir atacat per un dels gossos de manera espontània. De fet, ha assegurat, ella va intentar separar-los i va tancar l'animal al lavabo.

A més d'aquests 25 anys de presó, el ministeri fiscal també demana per a l'acusada la seva inhabilitació absoluta durant el temps de la condemna i, també, que pagui els costos del procés.