Dos nois van sortir de festa i, per causes que encara es desconeixen, els van apunyalar aquest dissabte a una casa de la ciutat de Milton Keynes al Regne Unit. 

De moment, no hi ha detinguts i la policia de la zona està investigant l'accident com un doble homicidi.

Un barri tranquil

La zona residencial d'Archford Croff, al barri d'Emerson Valley, s'ha despertat aquest diumenge amb una tràgica notícia: dos nois de 17 anys han mort apunyalats a una de les cases de la zona. A més, dos adults també han resultat ferits durant l'incident que s'ha produït la matinada d'aquest dissabte.

Diversos veïns han mostrat el seu trasbals davant dels fets. Una d'elles afirmava que el barri era un lloc "agradable i tranquil" i que no es podia creure aquest "brutal assassinat" a la zona.

Un altre dels residents de la zona ha declarat al diari Mirror que "aparentment hi havia una espècie de festa a la casa i un grup de joves ha arribat i ha entrat a la residència", a més ha afegit que no creia que els joves es coneguessin prèviament. 

Les dues morts

Una de les víctimes ha mort al lloc dels fets mentre que l'altre l'han traslladat a l'hospital on ha acabat morint Actualment, la investigació de la policia segueix oberta i encara no han realitzat cap detenció pels crims.