Una estudiant mexicana de 16 anys acabava de sortir de classe quan un grup d'homes armats la va segrestar. Els homes van demanar a la família una quantitat ingent de diners que no podien pagar i, dos dies més tard, la van trobar esquarterada dins una bossa de brossa.

El segrest de la jove Izamar 

Azamar Méndez, "Izamar" era una jove mexicana que estudiava a la ciutat de Veracruz (Mèxic). El divendres, a les set de la tarda, va sortir de l'escola quan un grup d'homes armats la va segrestar, segons afirmen diversos testimonis el diari Infobae.com.

Els segrestadors demanaven un milió de pesos mexicans pel retorn amb vida de la jove

Aquell mateix dia la família, veient que la noia no arribava a casa, van denunciar la seva desaparició. Unes hores més tard van rebre una trucada dels segrestadors demanant un milió de pesos mexicans pel seu retorn, més de 46.000 euros.

Escuartarada en una bolsa

Tot i els esforços de la família per aconseguir els diners, els va ser impossible. El mateix diumenge van rebre la trucada de la policia local que havien trobat el cos d'una jove sense vida de les característiques de la Izamar. El cos estava esquarterat dins una bossa de brossa a la carretera.

El Servei Mèdic Forense va confirmar que la noia portava 12 hores morta i que l'havien assassinat amb una arma blanca

El cas ha indignat a tota la comunitat de Veracruz, que ja ha demanat a les autoritats estatals i municipals un reforç en la seguretat a la zona escolar. De moment, encara no s'han localitzat els responsables de la brutal agressió.