La Policia Local de Màlaga ha detingut un home de 49 anys i nacionalitat xinesa per intentar estrangular una prostituta en un polígon industrial de la ciutat per a robar-li la bossa.

Els fets van passar la matinada de dijous al polígon industrial Guadalhorce. L'home, que anava en bicicleta, va requerir els serveis d'una prostituta de 32 anys i d'origen romanès que era a la zona, segons ha publicat la Policia Local de Màlaga en un comunicat.

Tots dos van anar a un lloc més apartat i allà, el suposat agressor li va preguntar: "Què vols, diners?" i va treure una cinta de la seva motxilla amb la qual la va intentar estrangular repetidament.

cinta lladre prostituta malaga

La policia va trobar poc després la cinta utilitzada com a arma del crim / PLM

La víctima va arribar a perdre el coneixement durant uns instants, i quan va recuperar la consciència, va adonar-se com el seu agressor li donava cops i li robava tot el que portava al damunt, com ara la seva bossa.

La dona es va aixecar i va córrer cap a un cotxe que passava per la zona, i va cridar l'atenció del conductor, que es va parar per ajudar-la. L'atacant, en aquell moment, va pujar a la bicicleta i va marxar en sentit contrari amb la seva motxilla i la bossa de la víctima.

bicicleta lladre prostituta malaga

La bicicleta en què va intentar escapar el presumpte agressor / PLM

L'agressor es va deixar el telèfon mòbil al lloc dels fets i el van trobar amagat molt a prop d'allà

El conductor que va auxiliar la víctima va alertar la policia. Quan els agents van arribar, va trobar-se la dona molt alterada, amb dificultat per a respirar i amb lesions a la cara, el coll i les mans. Per això, van demanar també la presència dels serveis mèdics.

Després d'allò, van trobar la que resultaria ser una pista clau: el telèfon mòbil del suposat lladre, que se l'havia deixat al lloc dels fets. Suposadament, li hauria caigut mentre agredia la seva víctima.

Mentrestant, una altra patrulla va dedicar-se a rastrejar la zona amb les seves llanternes. Ben aviat van trobar les cintes amb què la víctima havia estat escanyada, i, en tombar una cantonada, van veure, prop d'una reixa, el que semblava una roda de bicicleta.

Van apropar-se a inspeccionar-ho i van trobar el presumpte autor dels fets, que intentava amagar-se, encara amb la seva motxilla i la de la víctima.

motxilla bossa lladre malaga

L'home el van enxampar amb la seva motxilla i la de la víctima / PLM

Immediatament, els agents el van detenir, acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i d'un altre de robatori amb violència.