L'Ariana, una jove de 30 anys amb una filla de 5, feia un mes que estava desapareguda: des del 28 d'agost ningú, ni la família ni els amics, en sabien res. L'únic que ho sabia, però no havia dit res, era el seu pare, Willy Palacios.

Diumenge, finalment, l'home es va ensorrar i ho va confessar tot al germà de la jove: l'havia matat a punyalades i l'havia enterrat al jardí de casa seva a Villa Tesei, a Buenos Aires.

Ariana Yésica Palacios va desaparèixer el 28 d'agost. Una amiga de la víctima va anar a la policia i va denunciar que feia dies que en no sabia res. Segons sembla, el mateix dia 28 al matí, Willy Palacios havia discutit amb la seva filla, havia forcejat amb ella i l'havia degollat. Després, la va enterrar al jardí de casa seva, segons recull el diari Crónica.

Diumenge, però, i davant de la pressió policial per trobar la seva filla, Willy va acabar ensorrant-se i confessant el crim. Segons va explicar a la policia, la noia i ell havien discutit perquè l'home volia que deixés la seva parella, l'Adrián. La discussió s'hauria escalfat i l'hauria acabat matant amb un ganivet que, després, van trobar encara clavat al seu cos quan la van desenterrar.

Missatges des del mòbil de la noia

Després de la desaparició, el pare va intentar fer veure que tot era normal. Va comentar al nòvio de la jove que la noia li havia dit que volia canviar d'aires, i fins i tot va enviar missatges a les seves amigues on deia que "no podia parlar". També en va enviar un d'enigmàtic que deia que la noia estava "viatjant i entregant coses de la nova feina", i prometent que "després ens connectem".

missatge ariana

Els missatges que el pare va enviar des del mòbil de la noia van aixecar suspicàcies / Crónica

Tot i això, van sospitar de seguida pel missatge: per començar, perquè la noia, molt activa a les xarxes, havia desaparegut de sobte; i, també, perquè el missatge era molt sec i no s'assemblava en absolut a la manera com escrivia la noia.

Les amigues ja sospitaven d'ell

L'home va continuar fent vida normal i cuidant de la seva neta Luli, de només cinc anys. Els veïns asseguren que no van veure res fora de lloc i que, quan li preguntaven per la família, deia que tot estava bé.

Quan la pressió policial es va intensificar, els investigadors van començar a veure que l'home mostrava senyals de nerviosisme, fins que, en un moment de feblesa, va acabar confessant el crim a Mauricio, el germà gran de l'Ariana. Poc després, la policia trobava el cos enterrat sota un arbre del jardí de darrere.

cos enterrat ariana

La policia va trobar el cos de la noia al pati de casa, sota un arbre / Crónica

Mentre que el nòvio de la jove assegura que era amb la mare qui la relació era pitjor, les amigues de la jove han assegurat que, des del principi, van sospitar del pare, una persona considerada violenta. Tot i això, no entenen com es va poder arribar a l'extrem d'un crim tan brutal: "no entenem què li va passar pel cap, a aquest fill de puta", han assegurat.