Tres mesos després que la Karolina K., una nena russa de 13 anys, aparegués morta al seu pis a Mataró (Maresme), el misteriós crim podria haver-se resolt. La policia ha detingut a Alemanya el seu germà Stefan, de 16 anys, i que havia desaparegut coincidint amb el crim. L'acusen d'haver assassinat la nena, tal com avança La Sexta.

El noi va desaparèixer el mateix dia que van trobar el cadàver de la nena degollada. Des d'un principi, els Mossos van començar a buscar-lo però sense vincular-lo al crim, sinó perquè creien que també estava en perill. De fet, la policia i la mare temien que l'assassí també el perseguís perquè tot apuntava a una venjança contra la mare, que els dies en què es va cometre el crim era a Rússia celebrant l'aniversari del seu fill gran i havia deixat sols a casa els fills petits.

En no tenir notícies seves, la mare va demanar a uns amics que anessin a comprovar si els nens, que feia pocs mesos que vivien a Mataró i pràcticament només parlaven rus, estaven bé. Quan aquests van aconseguir entrar al pis, van trobar el cadàver de la nena en una habitació plena de sang i com el germà havia desaparegut.

Detingut a Alemanya

Tot i això, ara els Mossos asseguren que el noi hauria fugit després de matar la seva germana. Els investigadors, però, van seguir-li la pista i, després que arribés a Alemanya, la policia el va detenir dies després del crim. Ara, ha estat extradit a l'estat i ha estat posat a disposició de les autoritats judicials.

L'Stefan ha ingressat en un reformatori acusat de l'assassinat de la seva germana Karolina. Les investigacions se centren ara en descobrir els motius i les circumstàncies d'aquest crim. El cas, mentrestant, continua sota secret de sumari.