Després de les sospitoses croquetes de Castro Urdiales, un altre cas de crim amb un gir de canibalisme ha commocionat Rússia. Una àvia de 80 anys està acusada d’haver matat fins a set persones al llarg de 15 anys i d’haver-les convertit en empanades i pastissos de carn que, després, repartia als nens del seu barri.

La senyora va aixecar sospites pel fet que, tot i ser considerada esquerpa i poc amiga dels nens, sempre anava repartint menjar pel veïnat. Alguns no ho acceptaven perquè no sabien què portava: una decisió que s’ha vist encertada.

La policia va acabar confirmant que la dona, Sofia Zhukova havia esquarterat les seves víctimes i les havia convertit en plats i dolços diversos.

Una nena de vuit anys, la primera víctima

Segons sembla, la primera víctima va ser una nena de vuit anys que, segons l’assassina, feia molt soroll quan jugava davant de casa seva. L’any 2005 van trobar el seu cap amb ferides que apuntaven a una mort molt violenta.

Just després d’aquell crim, els veïns van veure una gran quantitat de carn a l’apartament de la dona, que fins i tot en va donar als gossos. Ara, catorze anys més tard, han vinculat Sofia Zhukova amb aquell crim.

Treballava en un escorxador

La dona tenia coneixements per tractar amb la carn: havia treballat, abans de jubilar-se, en un escorxador de porcs. La van enxampar després que un home de 52 anys que havia llogat una habitació al seu pis s’esfumés sense deixar rastre.

Després de trobar parts del cos repartides per diferents papereres, la policia va escorcollar la casa de Zhukova, i hi van trobar diverses vísceres i altres òrgans a la nevera. Va ser detinguda immediatament.

Fins a quatre crims per resoldre

La dona també està acusada d’haver matat la seva amiga Nina Babenko el 2013 després que també anés a viure amb ella. En aquest cas, se sospita que ho hauria fet per robar-li els diners que hauria guanyat venent el seu pis. Totes les pertinences de la dona van aparèixer el pis, però el cos no es va trobar mai.

Ara, després que l’àvia hagi confessat aquests crims, també s’investiga si Zhukova va tenir alguna cosa a veure amb quatre crims més que encara estan per resoldre.