Quedar-se sense paper, tallar un tros massa petit, no tenir cel·lo... són drames típics de la temporada nadalenca. Sobretot pels que deixem tot per l'últim moment. Afortunadament, les xarxes socials ens tornen a salvar. Aquest mètode mostra com embolicar quan ens quedem justs de paper.

Embolicar quan falta paper

Un vídeo a TikTok ha desencadenat un 'challenge' viral per embolicar regals amb poc paper. Està destinat sobretot a capses quadrades o rectangulars i és especialment útil per sobreviure a la ràbia de veure que ens hem quedat curts de paper.

El truco para envolver regalos con poco papel / YouTube But first, coffee

Només un petit gest pot canviar-ho tot: posar la capsa en sentit diagonal.

El truco para envolver regalos con poco papel / YouTube But first, coffee

Així de fàcil. Només haurem de portar una de les cantonades del paper per sobre del regal, fins que les arestes de la capsa estiguin cobertes. Després el mateix amb l'altre costat.

El truco para envolver regalos con poco papel / YouTube But first, coffee

A continuació, els laterals cobriran la resta del paquet. S'haurà de plegar primer cap a dins una mica per portar l'últim tros cap amunt i les cantonades coincidiran, deixant el regal cobert i llest. Aquest truc permet embolicar estalviant paper, temps i rabioles.

El mètode japonès per embolicar sense cinta adhesiva

Ara que s'apropen les vacances nadalenques i els regals van i venen, les xarxes socials s'han omplert de trucs per fer coses a mà i estalviar diners i temps. Aquest altre mètode, que mostra com embolicar sense cel·lo i també ho ha petat a TikTok.