El temps insegur serà el protagonista d'aquests dies de Setmana Santa a tot Catalunya. Tot i que tindrem moltes estones sense pluja i fins i tot ullades de sol, agafeu el paraigua perquè, de cop i volta, ens sorprendran ruixats, tempestes i alguna pedregada. Atenció també amb les fortes ventades que faran que el mar estigui molt alterat.

No podrem guardar la jaqueta en tota la Setmana Santa

El Dijous Sant es presenta mig ennuvolat a tot Catalunya amb temperatures màximes que no passaran dels 18 o 20ºC. En general no plourà excepte a les Terres de l'Ebre on els paraigües seran imprescindibles de cara a la nit.

Divendres Sant ventós, gris i fresc

Divendres Sant el cel estarà tapat a pràcticament tot el país. Només plourà a l'Ebre i, a primera hora, en algunes comarques de Lleida. A la resta, tindrem un panorama força gris i fresc amb fort vent de llevant que mantindrà el mar molt picat. El sol només treurà el nas al Pirineu.

Dissabte, serà un dia variable amb estones de sol al matí. Durant gran part del dia no plourà però sí que ho pot fer a última hora amb xàfecs irregulars a qualsevol punt del país. Localment, cauran tempestes. No podrem guardar la jaqueta en tota la Setmana Santa

Diumenge de Pasqua passat per aigua

El Diumenge de Pasqua estarà marcat pels xàfecs i les tempestes irregulars. Atenció perquè tindrem molt aire fred a les capes altes de l'atmosfera i això afavorirà el creixement de nuvolades que deixaran tronades, localment fortes, a qualsevol punt del país. Compte perquè pot caure calamarsa o pedra. Per tant, no us refieu de les estones sense pluja perquè serà un dia marcat per la inestabilitat i fins i tot per algun patac d'aigua.

Dia de la mona insegur

El Dilluns de Pasqua tindrem menys inestabilitat però no farà net. Quedarà força aire fred a les capes altes i, tot i que tindrem moltes estones sense pluja i amb clarianes, encara creixeran nuvolades que acabaran deixant tempestes irregulars i de curta durada

Sant Jordi menys inestable i més càlid

El Dia de Sant Jordi, el temps serà més estable però atenció perquè quedaran xàfecs residuals a primera hora que poden la guitza a llibreters i floristes, sobretot entre Barcelona i Girona. També pot quedar algun ruixat dispers a Tarragona. A mesura que avanci el dia deixarà de ploure, acabarà fent sol i les temperatures seran clarament més altes amb màximes superiors als 25ºC a moltes comarques.

El temps a Espanya

El Dijous Sant serà un dia marcat per la inestabilitat a pràcticament tota la península ibèrica amb fortes tempestes i temperatures força baixes. No plourà a les Illes Balears ni a les Canàries. 

El Divendres Sant continuarà plovent a tot el centre i sud peninsular amb possibilitat d'aiguats sobretot al País Valencià. Xàfecs, també, al sud de les Illes Balears.

Dissabte plourà al País Valencià, a les Illes Balears, a Castella-la Manxa, a Múrcia i a Andalusia oriental. Algun xàfec dispers pot arribar al nord de les Canàries.

Diumenge al matí, els ruixats i les tempestes se centraran a l'est de la península i a les Balears. A la tarda, repareixeran tronades a qualsevol punt d'Espanya amb alguna pedregada. Les temperatures seran força fresques durant tota la Setmana Santa.

Dilluns al matí, les pluges presentaran una pausa a moltes zones però l'aire fred a les capes altes de l'atmosfera afavorirà el creixement de nuvolades que, sobretot durant la tarda i el vespre, descarregaran pràcticament tota la península. Dia passat per aigua a les Illes Balears.