Set persones, dues de les quals nens, han resultat ferides en un accident al parc temàtic Movieland, prop de Verona, a Itàlia. Una de les atraccions del parc, un trenet monorail, es va trencar i dos dels vehicles van caure des d’una alçada d’uns dos metres.

La via de l'atracció Back to the Backstage, que ofereix un viatge amb un trenet per la part oculta de les atraccions del parc, va trencar-se aquest diumenge al voltant de les cinc de la tarda, i set persones, cinc adults i dos nens, van caure al buit. Els bombers, la policia i els serveis sanitaris van presentar-se al lloc.

bombers atraccio movielan

Bombers i sanitaris, atenent els ferits / Vigili del Fuoco

Els ferits van ser traslladats a dos centres hospitalaris diferents en tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, segons recull Il Dolomiti. Les ferides, afortunadament, són lleus. A més dels set ferits, set persones més van quedar-se atrapades dalt de l’atracció i van haver de ser rescatades amb un camió grua dels bombers. Cap d'ells va necessitar atenció mèdica.

La policia ha obert una investigació per determinar les causes de l’accident. Segons les primeres hipòtesis, un cargol s’hauria trencat i hauria provocat que la via es desenganxés del suport i que s’esfondrés quan un dels trenets van passar-hi per damunt.

Dos incidents en un dia al mateix parc

Diumenge va ser un dia mogut a Movieland. Hores abans d’aquest accident, pels volts del migdia, l’atracció Kitt Superjet, formada per potents barques que homenatgen la sèrie El cotxe fantàstic, va patir un altre incident que no va deixar ferits.

kitt superjet

Els visitants de l'atracció van haver de nedar fins la riba / Twitter TheParks.it

Segons sembla, un dels girs va provocar que entrés massa aigua a la barca, que es va començar a enfonsar. Els pilots es van veure obligats a desallotjar les naus, i els visitants, que portaven armilles salvavides, van haver d’anar nedant fins la vora del recorregut. L’atracció va haver de ser tancada per reflotar la barca i investigar què havia pogut fallar.