Una parella de Málaga s'ha endut l'ensurt de la seva vida mentre circulaven amb el seu cotxe. El vehicle s'ha cremat i han hagut de sortir-ne corrent després de rescatar la seva filla de només 10 mesos de la cadireta del seient del darrere.

Tots tres, el pare, la mare i la nena, han aconseguit sortir del foc totalment il·lesos, més enllà d'haver respirat una mica de fum. L'incendi es va declarar dijous al migdia en ple passeig del Parc de Màlaga, mentre circulaven amb tota normalitat.

De cop i volta, van sentir una olor a cremat. Van baixar la finestra per saber d'on venia i, just després, van veure com una petita flama començava a cremar sota el seient del conductor. Van tenir el temps just d'obrir les portes i treure del cotxe la cadireta del nadó abans que es produís una explosió i que el cotxe comencés a cremar completament, en declaracions del pare que recull Málaga Hoy.

Del cotxe, només en va quedar el xassís calcinat. L'incendi també va provocar una intensa olor a cremat i una gran fumera negra, que es va poder veure des de tota la ciutat. El cotxe tenia 12 anys i no havia donat cap mena de problema.

Tots tres, pare, mare i filla, van ser atesos pels bombers, però no va caler avisar cap ambulància perquè, més enllà de l'ensurt, no van patir cap mena de ferida.