La Guàrdia Civil ha aconseguit salvar un home que havia bolcat amb el seu catamarà a unes tres milles de la costa de Vilassar de Mar, al Maresme. Ho van fer divendres quan una patrulla que navegava per la costa catalana va detectar l'home, pujat damunt del vaixell capgirat i intentant donar-li la volta.

L'embarcació, de tipus patí català, havia bolcat pel fort vent i pel mal estat de la mar, i el seu ocupant, que anava sol, havia estat més d'una hora intentant redreçar la nau quan la patrullera Riu Francolí de la Guàrdia Civil, on hi havia tres tripulants, el van albirar.

Amb l'ajuda d'una corda, els agents van aconseguir tornar a posar el catamarà dret i van pujar l'home, de 60 anys i nacionalitat espanyola, i que estava esgotat i atordit per l'esforç, a la patrullera.

Un cop lligat el catamarà a la barca de la Guàrdia Civil i rescatat l'home, van arrossegar l'embarcació fins a deixar-la a pocs metres de la platja de Vilassar. El patró estava en bon estat de salut i el catamarà no va patir cap dany material.