Un ocell s’ha creuat a la trajectòria d’un avió, ha xocat contra un dels motors i ha provocat un incendi. Els 155 passatgers han començat a cridar, atemorits, en veure el foc, i l'avió ha hagut de realitzar un aterratje d'emergència.

 

 

Un ocell xoca contra un avió i crema el motor

Poc després d'enlairar-se, al Kazakhstan, l'avió ha col·lisionat amb l’ocell i un dels motors s’ha encès i ha començat a cremar. Al veure-ho, els passatgers han fet constar la seva inquietud: “Hi ha foc? Hi ha foc?.. Hi ha foc!”, ha cridat un dels passatgers, com si no ho assimilés del tot. El personal de cabina, mentrestant, s’ha encarregat de baixar els ànims. “Tot està bé: "Tranquil·litzeu-vos i cordeu-vos els cinturons de seguretat”, ha insistit una hostessa. 

Però tot no estava bé, això segur. Perquè a l’avió s’hi ha calat foc i, per aquest motiu, s’ha realitzat un aterratge d’emergència

calciineitor

Un ocell incendia el motor d'un avió / Pixabay

L’avió realitza un aterratge d’emergència 

L’avió ha aterrat de forma urgent i els passatgers han pogut sobreviure. Un cop a terra, les imatges del vídeo també mostra com ha quedat el motor, calcinat per culpa de l’impacte amb l’animal. Afortunadament, tot ha quedat en un ensurt, tot i que l’indústria aèria -Goliat- s’ha tornat a veure evidenciada per un ocellet -David.