Un home no oblidarà mai el dia d’avui, i és que ningú pot dubtar que l'home, avui, ha tornat a néixer. Tot ha passat després de salvar-se pels pèls de ser atropellat, vàries vegades, en un espectacular accident de trànsit amb una desena de vehicles implicats.

Els fets han passat a l’autovia de Seül, a Corea del Sud, quan a causa de les plaques de gel que hi ha a l’asfalt diversos vehicles es troben aturats al mig de la via. És aleshores quan un home baixa del seu cotxe per advertir del perill als que venen darrere.

En un espectacular vídeo que està donant la volta al món es pot veure l’accident des de diferents càmeres i perspectives. En les imatges es veu com l’home, en qüestió de segons, salva la vida dues vegades: primer en esquivar un cotxe que patina a tota velocitat per la dreta: just després esquiva un altre turisme que fa el mateix pel carril de l’esquerra.

Els dos cotxes li passen molt a prop, però el perill encara no ha acabat. L’home aconsegueix apartar-se quan un tercer cotxe totalment fora de control xoca contra la mitjana i tot seguit un quart turisme envesteix un camió cisterna.

El vídeo dura poc més d’un minut i quan sembla que s’hagi acabat no deixen d’aparèixer més cotxes patinant i xocant entre ells.