Moments de tensió i patiment quan un home s'ha desmaiat a l'andana del metro i ha tirat una dona a les vies del tren a Buenos Aires (Argentina). La resta de passatgers han aconseguit que el comboi frenés abans que les conseqüències fossin molt pitjors.

Desesperació entre els passatgers

Les imatges han estat capturades per les càmeres de seguretat de la línia D de l'estació del barri de Pueyrredón aquest dimarts. El vídeo mostra com un home que estava recolzat a una paret de l'andana es desploma i el seu cos colpeja violentament una dona que estava esperant el metro.

Els passatgers han començat a demanar al conductor que s'aturés

A partir aquí, la desesperació entre la gent ha crescut ràpidament quan han vist com el tren s'acostava i la dona seguia estesa i immòbil al mateix lloc. Els passatgers han començat a demanar al conductor que s'aturés i, per sort, aquest anava a una velocitat molt baixa i ha tingut temps de frenar.

Al final del vídeo es pot veure com uns homes treuen la dona de les vies i arriba la policia amb els serveis d'emergència per socórrer la senyora i assegurar la zona. L'estat de salut de l'home que ha provocat l'incident per la seva possible pèrdua de coneixement no ha transcendit als mitjans.