Els ocupants d'un petit cotxe que circulava per una carretera de la província de Santa Fe, a l'Argentina, s'han endut un gran ensurt en patir un greu accident quan avançaven un Ferrari Testarossa.

Segons sembla, al cotxe accidentat, un Renault Sandero - que a Europa es ven com a Dacia - hi viatjaven dos avis, la seva filla i la neta, de vuit anys. Després d'avançar-lo i de fer broma per la diferència de vehicles ("Avancem un Ferrari! Amunt, Sandero!") se sent una frenada i uns crits, abans que la imatge es talli durant les voltes de campana. 

Segons ha explicat la família, el conductor del Ferrari es va impacientar i va voler avançar-los amb una maniobra imprudent. Va xocar amb la part de davant de l'utilitari, fent-lo bolcar, i va fugir sense aturar-se ni auxiliar els accidentats.

accident sandero

Així va quedar el vehicle després de fer diverses voltes de campana

El Sandero, als països de l'Amèrica Llatina, es ven sense control d'estabilitat, i això fa que, sovint, sigui inestable: segons els portals especialitzats, té fama de bolcar amb facilitat. Per això, davant d'aquesta maniobra, el cotxe va acabar fent diverses voltes de campana. La nena, la mare i l'avi van sortir il·lesos, i l'àvia va patir ferides lleus.

cotxe voltes campana accident ferrari

Tres dels ocupants del cotxe van sortir il·lesos de l'accident

No és el primer cop que aquest Ferrari Testarossa, un vehicle força popular entre els aficionats argentins, pateix un accident. A principi de setembre, el mateix vehicle va protagonitzar un xoc a baixa velocitat amb un cotxe que estava aparcat en doble fila, i també va quedar enregistrat en vídeo.