Un terrible accident ha commocionat la ciutat de San Francisco Solano, a Quilmes, un suburbi de Buenos Aires. Un cotxe que circulava a una velocitat més que excessiva ha atropellat una mare i les dues filles. La dona, de 36 anys, ha mort, i les filles han resultat ferides: la petita, de 2 anys, ha quedat inconscient, i la gran, de 16 anys, podria perdre una cama.

L’accident va passar aquest dijous al migdia. Un conductor que circulava a gran velocitat va perdre el control del seu cotxe, un Volkswagen Suran, i va xocar contra un altre cotxe, un Renault Clio. El vehicle va sortir rebotat i va anar a estavellar-se contra una parada d’autobús on hi havia una mare i les seves filles, com recull el Diario de San Francisco.

El xoc va ser molt violent i totes tres van sortir disparades. La dona, Karina Gómez, de 36 anys, va morir a l’instant. Les dues filles van sobreviure i les van traslladar, en estat greu, a l’hospital. La filla gran, de fet, l’han hagut d’operar per la pèrdua de sang i teixit a la cama esquerra, i els metges estudiaran aquest dissabte si la noia conserva la cama o si se li ha d’amputar.

El conductor ha estat detingut per homicidi per negligència

La nena de dos anys, per la seva banda, va patir un traumatisme cranial i va perdre el coneixement, i després de ser atesa per una veïna també va ser traslladada a l’hospital.

Per la seva banda, el conductor del cotxe, un noi de 25 anys veí de la zona, va ser detingut acusat d’homicidi per negligència. Tot i això, va ser traslladat, també, a l’hospital. No s’ha determinat, encara, a quina velocitat circulava.

accident argentina cotxe

El cotxe va quedar totalment destrossat / Diario de San Francisco