Just una setmana després de l'espectacular accident que va acabar amb la vida del pilot francès Antoine Hubert al circuit d'Spa-Francorchamps, el món de l'automobilisme ha tornat a aguantar la respiració aquest dissabte per un altre brutal xoc que podria haver acabat molt malament.

El xoc ha passat en plena cursa de Fórmula 3, una categoria per sota de la d'Antoine Hubert. Quan faltaven tres voltes per acabar la cursa de dissabte al circuit de Monza, a Itàlia, el pilot australià Alexander Peroni, de l'equip madrileny Campos Racing, ha patit un accident que ha posat els pèls de punta a tothom.

Peroni s'ha sortit de la pista a l'última corba del circuit, que s'agafa a gran velocitat, i ha xocat amb el terra del vehicle contra un dels "pianos", els vorals que hi ha a l'exterior de les corbes per evitar que els pilots se les saltin. En topar-hi, el cotxe ha sortit volant.

El monoplaça ha fet diverses voltes a l'aire abans d'anar a estavellar-se contra una tanca de seguretat al límit del circuit, a la zona on se situaven uns comissaris que, per sort, no han resultat ferits. El cotxe ha quedat totalment destrossat.

El pilot, afortunadament, ha pogut sortir pel seu propi peu, tot i que ha estat traslladat al centre mèdic del circuit per descartar que hagués patit cap lesió. L'accident ha obligat a fer sortir el cotxe de seguretat durant la resta de la cursa. Tot ha quedat, doncs, en un gran ensurt.