Víctor López va ser víctima d'un robatori després de ser atropellat per un kamikaze que circulava ebri en direcció contrària per la carretera M50 de Madrid. Segons ha denunciat la tia d'aquest noi de 20 anys a Espejo Público, algú li va tallar amb un cúter l'Apple Watch que portava el jove al canell i es va apropiar dels diners que tenia a la cartera mentre l'auxiliava, abans de l'arribada dels serveis d'emergències i de la policia.

Sang freda

"Tenir la sang freda de ficar la mà en les pertinences d'una persona morta és molt greu. Això quedarà a la seva consciència per a tota la vida perquè és un pocavergonya", ha assenyalat la familiar del mort en declaracions per al mateix mitjà. En Víctor perdia la vida aquest diumenge de matinada en el quilòmetre 25 de la carretera M50 de Madrid. Un kamikaze s'emportava el cotxe d'aquest noi quan es dirigia al supermercat en el qual acabava d'estrenar-se com a carnisser. El jove quedava atrapat entre la carrosseria després de l'impacte frontal de l'altre vehicle, moment que algú va aprofitar per robar-li el rellotge intel·ligent i els diners de la cartera.

accident Victor m50 Madrid

Interrogatori

Els Bombers de la Comunitat de Madrid van haver d'intervenir per rescatar el cos del jove. L'altre implicat era Kevin Cui, un home de 35 anys que triplicava la taxa d'alcohol permesa i que continua ingressat a l'Hospital Gregorio Marañón per un fort cop al braç. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació de l'accident, que va tenir lloc a les 6.39 del matí i en l'esclariment del qual jugarà un paper clau l'interrogatori al kamikaze, la fugida del qual a tota velocitat va acabar amb la vida d'un jove que començava a veure la llum després d'una tragèdia familiar que el va deixar especialment tocat.