El cos d'un jove de 25 anys ha estat localitzat aquest dilluns a uns cinc metres de profunditat a Eivissa. La víctima -de nacionalitat italiana- era en parador desconegut des de diumenge, quan va desaparèixer mentre es banyava a la zona de Platges de Comte. Segons informa Última Hora, un dels efectius de Protecció Civil desplegats a la zona per a la recerca del noi ha estat qui ha divisat el cos sota l'aigua i ha alertat la Guàrdia Civil. A falta dels resultats de l'autòpsia, la principal hipòtesi que estudia la policia és que el ciutadà italià morís ofegat.

L'incident tenia lloc diumenge a la zona de Platges de Comte d'Eivissa, quan un jove italià de 25 anys desapareixia mentre es banyava en una cala. Després de denunciar els fets, els serveis d'emergència i de Salvament Marítim desplegaven aquest dilluns un operatiu especial per provar de localitzar el noi, en el qual també han participat la Guàrdia Civil, la Policia Local de Sant Josep i els Bombers.

Sota l'aigua

Un dels membres de Protecció Civil que han participat en la recerca aconseguia divisar el cos del jove a uns cinc metres de profunditat i informava de la troballa a les autoritats. Fins al lloc s'ha desplaçat aleshores una embarcació dels GEAS de la Guàrdia Civil per encarregar-se de la recuperació del cadàver, assenyala el mateix mitjà. Segons les primeres informacions, la víctima hauria mort per ofegament després de llançar-se al mar en estat d'embriaguesa.