Trampa despietada i sanguinària als carrers de Segur de Calafell al (Baix Penedès): un filferro atravessava un carrer, de vorera a vorera, a l’alçada del coll.

El sàdic muntatge, afortunadament, no ha causat víctimes mortals, malgrat sí un bon ensurt a una senyora que passejava el gos i que s’ha vist mig estrangulada pel fil metàl·lic.

Instal·len una trampa mortal als carrers de Tarragona

Pilar Martín, una veïna de Segur de Calafell, va sortir a passejar el gos, de nit, com és habitual. Però aviat les coses es van torçar. De sobte va notar que alguna cosa li impactava bruscament el coll. Era fosc, la visibilitat era gairebé nul·la però va afinar la vista i va descobrir el terrible entramat: era un filferro suspès al buit. Va resseguir-lo i va comprovar que travessava tot el carrer, des d’una paret fins a la tanca que impedeix l’accés al tren.

“Vaig veure que era un filferro. No estava gaire tens, però quedava a l’altura del coll”, va explicar la dona. “Sort que no vaig passar corrent, com sovint faig mentre persegueixo el gos”, va celebrar.

La dona va trucar a la policia local immediatament i a hores d’ara, els cossos policials intenten determinar qui va poder col·locar el fil metàl·lic d’una forma tan atroç.

Es tracta d’una carretera molt transitada, pel que, d’haver passat un motorista, un ciclista o fins i tot alguna persona fent footing, el cable hauria provocat una autèntica tragèdia.

S’haurà de descobrir si es tracta d’un pertorbat emprenyat amb les motos, amb els passejadors de gossos o bé d’una trapelleria amb molta mala baba.

Coloquen una trampa amb filferro als carrers de Tarragona /  Archiu

Col·loquen una trampa amb filferro als carrers de Tarragona / Arxiu

La policia està buscant al responsable de la trampa

Qui? Què? Per què? Tot plegat segueix essent un misteri que hagués pogut esdevenir un drama.

Per sort, la veïna de Segur de Calafell va interceptar el filferro a temps. Tot i que no ha patit ferides greus, la dona assenyala que “no pot dormir per l’ensurt", tot pensant el que hauria pogut passar-li. A ella o a qualsevol.