Un home ha perdut el control del seu cotxe provocant un ensurt important al centre de Blanes. Els fets han tingut lloc poc abans de les dotze del migdia, quan el conductor s'ha emportat per davant dos fanals, un semàfor, una pilona i una jardinera del carrer Ample del municipi. Tot i l'aparatositat de l'accident i que en aquella hora hi havia molts veïns passejant, l'accident no ha provocat cap ferit. L'home -que viatja acompanyat- ha donat negatiu en la prova d’alcoholèmia.

Aparatós

L'incident s'ha produït quan quedaven vint minuts per les dotze del migdia. Per causes que s'estan investigant, un conductor ha perdut el control del seu vehicle i s'ha estampat contra el mobiliari urbà del Carrer Ample, situat al centre de Blanes. L'home en concret s'ha emportat per davant dos fanals, un semàfor, una pilona i una jardinera. Tot i l'aparatositat de l'accident i que en aquella hora hi havia molts veïns passejant, no ha provocat cap ferit. 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues unitats de la Policia Local i dues més dels Bombers. Després ha estat el torn de la Brigada Municipal que s'ha encarregat de netejar els desperfectes del succés.