Un home de 34 anys podria ser condemnat per homicidi involuntari després de matar d'un tret el seu pare mentre caçaven senglars. Els fets van tenir lloc aquest cap de setmana a la localitat italiana de Salern quan la víctima de 55 anys i el seu fill es trobaven caçant animals al bosc. En un moment donat, el jove ha escoltat un soroll entre els matolls i en divisar una forma ha disparat sense pensar-s'ho dues vegades. El tret ha impactat en l'abdomen del progenitor, acabant amb la seva vida a l'acte. El fill serà jutjat com a autor d'un presumpte homicidi involuntari i per un delicte de caça il·legal, ja que ambdós practicaven l'activitat fora de temporada.

Foc

La tragèdia es va produir aquest diumenge al matí. Segons informa el diari Corriere Della Sera, pare i fill es trobaven en una zona boscosa de Salern caçant senglars furtivament, quan el jove ha perdut de vista el seu progenitor i ha començat a escoltar soroll entre els matolls. En aquell moment, l'home ha preparat el seu rifle i en divisar una forma als arbustos no ho ha dubtat dues vegades i ha obert foc. El tret ha anat directe a l'abdomen del seu pare que ha mort a l'acte.

En adonar-se de la situació, el jove ha corregut a auxiliar el seu pare sense que ni ell ni els serveis d'emergència que van acudir posteriorment al lloc dels fets poguessin fer res per salvar-li la vida. La policia que també es va personar al lloc va obrir una investigació que ha culminat amb l'home acusat de ser l'autor d'homicidi involuntari per la mort del seu progenitor. A més, el fill haurà de respondre davant del jutge per un altre delicte, en aquest cas de caça il·legal, ja que la temporada de caça del senglar encara no ha començat.