Un jove de 21 anys ha mort quan intentava salvar una nena de 9 anys que s’ofegava en un pantà. Carl Storer va llençar-se a l’aigua de l’embassament, al centre d'Anglaterra, quan va veure que la nena tenia problemes per mantenir-se flotant i, tot i que li va salvar la vida gràcies a l'ajuda d'un altre home que passava per allà, va ser ell qui es va acabar enfonsant.

Els serveis d’emergències es van activar de seguida per intentar rescatar-lo, però van treure el noi de l’aigua ja sense vida. Ara la policia investiga les circumstàncies exactes de què va passar.

La família, mentrestant, està destrossada per la pèrdua d’un “bon germà i fill” que serà “enyorat profundament”. L’equip de psicòlegs de la policia els dona suport des de diumenge, quan va passar tot plegat.

La policia recomana no banyar-se en pantans i embassaments

Mentrestant, s’ha reforçat la vigilància al parc on es va ofegar el noi i la policia recomana a tothom que eviti nedar en aigües no controlades per la seva seguretat. “No sabem les circumstàncies de què ha passat, però serveix per recordar que fins i tot els nedadors experimentats poden tenir problemes nedant en zones d’aigua freda”. Fet i fet, al pantà on va passar tot plegat hi ha cartells que recomanen no banyar-se per la presència d'algues i corrents submarines.

La mort del jove Carl és la quarta per ofegament en una setmana a Anglaterra: tres homes van morir ofegats en platges al sud-oest del país i una nena de 12, en un riu.