Un cotxe ha atropellat una nena, que està ferida de gravetat, a la Bisbal del Penedès (Baix Penedès) i han demanat col·laboració ciutadana per localitzar el conductor, ja que ha fugit.

Nena atropellada a la Bisbal del Penedès

Els fets han passat aquest dissabte cap a les 20:00 quan una nena menor d'edat estava creuant un pas de vianants i, de cop i volta, un cotxe l'ha atropellada a gran velocitat i ha fugit, segons informa Tarragona Digital.

SEM / Carles Palacio

Han atropellat una nena menor d'edat, que està greument ferida, a la Bisbal del Penedès (Baix Camp) i el conductor s'ha fugat / Carles Palacio

Quan els serveis d'emergències han arribat fins al lloc dels fets, immediatament, han traslladat la nena fins a l'hospital Sant Joan de Déu on està ingressada ferida de gravetat. El conductor, no ha ajudat la nena que ha atropellat i s'ha fugat.

Els Mossos d'Esquadra han demanat col·laboració ciutadana per trobar-lo, ja que ha omès el dret a socórrer a una persona atropellada. El conductor anava en un cotxe Audi A3 de color blanc amb el sostre negre i que, a més, té un cop a la part frontal del vehicle.

Atropellen dos menors d'edat a Cambrils

Malauradament, no és el primer cop que atropellen a menors d'edat i, de fet, aquests divendres també han atropellat un nen d'11 anys i una noia de 17 que circulaven en patinet en una rotonda de Cambrils (Baix Camp). En aquest cas, per sort, tot ha quedat en un petit ensurt, ja que els dos nens han resultat ferits, però no de gravetat.