Un noi de 23 anys ha mort en un terrible accident de trànsit a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp).

Mor un noi de 23 anys en un accident de moto

Els fets han passat aquest dimarts a les 21:18 al carrer dels Tamarits de Vandellòs i l'Hospitaler de l'Infant. La víctima mortal ha estat Gerard Martín, un noi de 23 anys que era entrenador de l'equip de futbol de l'Hospitalet de l'Infant.

Xoca contra una palmera

Quan ha sortit de l'entrenament, ha agafat la moto i, sense voler, ha xocat contra una palmera, segons ha pogut saber ElCaso.cat. La seva mort ha causat gran commoció entre els veïns del poble, ja que era una persona molt coneguda per la seva feina, ja que era entrenador de futbol dels més petits de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. També era un aficionat al gimnàs i un amant de les motos.

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Tothom ha mostrat el seu suport cap a la mort del noi de 23 anys i les xarxes socials del Futbol Base de l'Hospitalet de l'Infant s'han emplenat de desenes de missatges de veïns del poble que mostren el seu suport cap als amics, familiars i companys de feina del Gerard Martín.

Gerard Martín / Instagram gerardmartin10

Gerard Martín és un noi de 23 anys que ha mort en un accident de moto a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) / Instagram gerardmartin10

"Molta força cap a la seva família. Aquestes coses no haurien de passar, no hi ha dret". "Que descansi en pau. Encara no em puc creure aquesta gran pèrdua", comenten dos coneguts de la víctima mortal d'aquest tràgic accident de moto.