El Gerard Martín és un noi de 23 anys i entrenador de futbol de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) que ha mort en un terrible accident de trànsit aquest dimarts. 

Mor un noi de 23 anys en un accident de moto

Els fets han passat aquest dimarts a la nit al carrer dels Tamarits de l'Hospitalet de l'Infant, segons informa Tarragona Digital. La tragèdia ha passat quan el Gerard ha sortit de l'entrenament de futbol i ha tingut un accident de moto on ha mort.

Gerard Martín / Instagram gerardmartin10

EL Gerard Martín és un noi de 23 anys que ha mort en un accident de moto a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) / Instagram gerardmartin10

Mor Gerard Martín

El Gerard Martín era una persona molt coneguda i estimada al poble, ja que era l'entrenador de l'equip de futbol de l'Hospitalet de l'Infant. "Avui ens despertem amb una notícia horrible: el nostre gran amic Gerard ha mort. La pèrdua d'un ésser estimat sempre és dura, però encara ho és més quan aquest ésser estimat és un jove ple de vitalitat amb un projecte de vida al davant i ple d'il·lusions", es lamenten des del club.

Entrenador de futbol de l'Hospitalet de l'Infant

També han explicat que el Gerard era una persona molt afectuosa, bon company i una excel·lent persona que sempre estava disposada a ajudar a tothom amb un gran somriure. Les xarxes socials de l'equip de futbol de l'Hospitalet de l'Infant s'han emplenat de missatges de suport cap als amics i família de la víctima mortal d'aquest accident.

"Quin dolor tan gran sento al cor. Això és un cop massa dur. Descansa en pau. Molts ànims per la família, que deu estar destrossada", comenta una usuària. "Sento un dolor tan gran que em costa fins i tot respirar. Vull creure que la seva ànima estarà amb el seu pare i amb els seus avis, que descansen al cel. Sempre estarà en el nostre record", comenta una amiga de la mare del Gerard.