Un jove de 17 anys ha mort i unes altres dues persones, ambdues de 18 anys, han resultat ferides aquest divendres a la nit en un accident de cotxe a Manzanares el Real, a Madrid.

El cotxe en el qual viatjaven els tres joves ha sortit de la via en el quilòmetre 25 de la M-608 i ha caigut per un talús d'al voltant de tres metres d'altura. Dos dels nois que viatjaven al cotxe han sortit pel seu propi peu, i l'altre ho ha fet amb l'ajuda dels altres ocupants del cotxe.

Parada cardiorespiratòria

Quan els sanitaris han arribat al lloc, el jove de 17 anys estava en parada cardiorespiratòria i, malgrat les maniobres de reanimació, ha acabat morint. Els altres dos viatgers, un noi i una noia de 18 anys, han estat traslladats a l'Hospital de La Paz de Madrid amb lesions menys greus.

Els Bombers de la Comunitat de Madrid han anat al lloc de l'incident i han col·laborat en les tasques de prevenció. Un psicòleg del SUMMA també es trobava per atendre els familiars dels joves que han arribat més tard a la zona. Per la seva part, la Guàrdia Civil s'encarrega d'investigar l'accident.