Una nena d'11 anys ha mort després d'ofegar-se, dissabte passat, a la piscina d'Aldaia, a València. La menor ha mort aquest divendres a l'hospital de la Fe de València, on estava ingressada en estat molt crític des que la van rescatar, ja inconscient, de la piscina.

La nena estava passant el dissabte amb el seu pare i la seva germana petita a la piscina quan, per motius que es desconeixen, es va ofegar a l'aigua. Dos socorristes de la piscina la van treure de l'aigua i van avisar l'ambulància.

Els sanitaris van reanimar la nena i la van portar a l'hospital, on va ser operada i ha estat ingressada tota la setmana en estat molt crític fins que aquest divendres ha acabat morint, segons recull Levante.

La policia ha obert una investigació per aclarir els fets i, de fet, els dos socorristes de la piscina han estat cridats a declarar. De moment, però, no han transcendit detalls d'aquesta investigació.

Commoció a Aldaia i a Alaquàs

Mentrestant, la mort de la nena ha commocionat tant Aldaia com Alaquàs, la població on vivia la nena. S'han multiplicat els missatges de suport a les xarxes socials, sobretot tenint en compte que la família està vinculada al món de la cultura, a través de la Unió Musical, i a l'escola Mare de Déu de l'Olivar, on estudiava la nena.