Un motorista de 47 anys ha mort aquest dimecres de matinada en un terrible accident múltiple de trànsit a la carretera C-58 a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) en sentit Terrassa.

Accident mortal a la C-58

Per causes que encara s'estan investigant, aquesta matinada a les 00.28 hores hi ha hagut un accident de trànsit amb una víctima mortal al punt quilomètric 14,5 de la C-58 al terme municipal de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) en sentit Terrassa.

Diversos vehicles implicats en la col·lisió

En la col·lisió s'han vist implicats diversos vehicles: dos turismes, dues motocicletes i una furgoneta. En un primer moment, s’ha produït una col·lisió per encalç entre una motocicleta i una furgoneta. Un turisme, en veure l’accident, s’ha aturat i un altre turisme no ha frenat a temps ha impactat amb aquest cotxe que estava parat i ha bolcat.

La víctima és un veí de Sabadell de 47 anys

Finalment, un altre motorista, ha realitzat una maniobra de frenada i ha caigut. A conseqüència del xoc, el conductor de la primera motocicleta implicada en l’accident ha resultat mort. Es tracta de R.D.M., de 47 anys i veí de Sabadell.

Dos ferits greus

A més, dues persones han resultat ferides, el segon motorista, de caràcter greu, traslladat a la Mútua de Terrassa, i la conductora d’un dels turismes, traslladada a l’Hospital de Terrassa en estat menys greu.