Un jove de 30 anys ha mort en un accident de trànsit aquest diumenge a la carretera C-26 a Balaguer, capital de la Noguera.

L'accident ha passat poc abans de les sis del matí al punt quilomètric 24,2 d'aquesta carretera quan, per causes que encara s'estan investigant, han xocat frontalment un camió i un cotxe. El conductor del turisme ha mort. Es tracta d'un home, A. F. P. P., de 30 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Balaguer. 

Accident C-26 Balaguer_SCTL'accident ha obligat a tallar la C-26 a Balaguer

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també ha atès el conductor del camió que ha estat donat d'alta al mateix lloc de l'accident. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 05.57 hores. 

Atrapat entre la ferralla

En total, s'han activat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat, que ha hagut de rescatar la víctima atrapada dins el vehicle, dues ambulàncies i el Servei de Suport Psicològic del SEM.

Accident C-26 Balaguer_SCTAixí ha quedat el camió implicat en l'accident

Degut a l'accident, s'ha hagut de tallar la C-26 a Balaguer en els dos sentits de la marxa, tot i que s'ha donat una ruta alternativa. La situació s'ha normalitzat cap a les 10 del matí d'aquest diumenge.

140 morts a la carretera

Amb aquesta víctima, ja són 140 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any 2019 a les carreteres i autopistes catalanes.