Óscar Pavón, un inventor madrileny, ha creat un aparell per poder anar a la platja i mantenir les distàncies de seguretat a la sorra i així evitar riscos de contagi de coronavirus. És l'anella de platja.

Davant d'una crisi, una oportunitat

Aquest inventor madrileny ha pensat una solució, precisament, per una zona geogràfica que li queda lluny: la platja. Óscar Pavón ha creat una anella per marcar distàncies a la sorra; es tracta d'un dispositiu circular que ajuda a complir les normes de seguretat a les platges. L'anella és flexible, es pot plegar i té un diàmetre de 2,5 metres.

La producció ja està en marxa i volen que en dues setmanes pugui estar a les platges de tota la costa espanyola, assegura Pavón. A més, també està treballant perquè la fabricació sigui nacional i s'obrin noves línies de negoci com les tovalloles rodones adaptables a aquesta anella.

Interès internacional

L'anella és per a dues persones i hi haurà un parell de versions diferents, segons el material utilitzat. De moment, es desconeix quin preu tindrà.

Malgrat tot, i amb algun aspecte per acabar de perfilar, l'Óscar assegura que l'interès per aquest invent ha donat la volta al món. Ja ha rebut trucades de possibles compradors americans, asiàtics i fins i tot australians.

Qui és Óscar Pavón?

Aquest emprenedor madrileny es va llicenciar en enginyeria industrial, tot i que sempre ha treballat com a consultor. Ara, li arriba una oportunitat: ser inventor, una faceta que des de ben petit l'ha fascinat. Gràcies al domini amb la informàtica, explica que ha pogut tirar endavant l'anella de platja.