Un turista australià de 30 anys ha resultat ferit molt greu en precipitar-se des d'un balcó del segon pis d'un hotel a Eivissa. 

Els fets han passat poc després de dos quarts de sis de la matinada a l'hotel Ibiza Playa, al carrer de Tarragona de la ciutat. L'home ha patit un traumatisme craneoencefàlic i ha estat atès per una ambulància que l'ha portat a l'hospital de Can Misses, on ha quedat ingressat en estat "molt greu". Per ara no se saben les causes d'aquesta caiguda.

Sisena caiguda al buit d'un turista

Es tracta del sisè turista que es precipita des d'una alçada important a les Balears en poc més de 10 dies. L'últim havia caigut, també a Eivissa i per un accident, dissabte a la nit: es tracta d'un turista italià de 37 anys ferit greu.

Divendres, un jove britànic de 20 anys va morir a Magaluf, a Mallorca, en caure també del balcó d'un segon pis. Un cas que se sumava a la caiguda d'un turista alemany, dijous, també des d'un segon pis; la d'un noi britànic, dimecres, que es va trencar un turmell en caure des de vuit metres; i la d'un jove suec que va quedar en estat crític després de caure d'un mur, el 31 de maig.