Un home ha mort aquest dissabte quan ha estat atropellat a l’autopista AP-9 al seu pas per Pontevedra. L’impacte ha estat tan fort que el cos del vianant ha quedat partit en dues parts.

Els fets van passar la tarda de dissabte, a l’autopista de peatge AP-9 a l’altura del pont A Barca, direcció Vigo. Segons el relat de diversos testimonis al diari El Día, l’home, de qui encara es desconeix la identitat, creuava l’autopista pel mig quan un vehicle l’ha envestit.

L’impacte va ser molt fort i les imatges van fer esgarrifar als testimonis presencials. Tal i com ells mateixos expliquen, el cos de la víctima va entrar pel vidre davanter, quedant partit en dues parts.

Una escena dantesca

Aquestes mateixes fonts van descriure l’escena com a “dantesca” ja que una de les meitats del cos de l’home va quedar dins el vehicle que l’havia atropellat, a la banda del copilot, mentre que la segona meitat va caure damunt la calçada, a uns 70 metres del turisme.

L’atropellament va provocar un xoc en cadena entre d’altres vehicles que circulaven per l’AP-9 i que intentaven esquivar les restes humanes escampades per la calçada de l’autopista. Els conductors, en baixar del cotxe, no es podien creure el que estaven presenciant.

El conductor del vehicle sinistrat va sortir il·lès de l’accident però el van haver d’atendre ja que estava en estat de xoc.